Ostatnia wizyta: Obecny czas: 06 Wrz 2010, 20:49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Trzy najważniesze momenty w moim życiu
PostWysłany: 26 Lip 2010, 16:50 

Jak to się zaczęło... Zawsze interesowały mnie nauki ezoteryczne. Odkąd pamiętam szukałam głębszego sensu świata, który nas otacza. Po tylu latach mojej wewnętrznej drogi, teraz patrzę na wszystko zupełnie inaczej, ale kiedyś... Zaczęło się kilka, nie! - to już kilkanaście lat temu, gdy koniecznie chciałam coś zmienić w swoim życiu, bo czułam, że bardzo bładzę i pcham się gdzięś w odchłań, bez celu, bez kierunku.

Przejdź do materiału

Zgłoś ten post
Offline Profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: Dzięki za inspirację :-)
PostWysłany: 26 Lip 2010, 16:50 
Witaj Grażynko

Jestem pod wrażeniem twoich doświadczeń i sukcesów osobistych w czerpaniu z ezoteryki:-)

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: szczęściara
PostWysłany: 26 Lip 2010, 17:42 
No to jesteś szczęściarą,bo ja nie trafiłam na bezinteresownego konsultanta feng shui,kiedy namieszałam sobie w życiu - musiałam do wszystkiego dochodzić sama i zabrało mi to więcej czasu..

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: :)
PostWysłany: 26 Lip 2010, 20:39 
Powodzenia :)

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: :)
PostWysłany: 27 Lip 2010, 08:55 

super artykuł, powodzenia :)

Zgłoś ten post
Offline Profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: zgłębić temat
PostWysłany: 27 Lip 2010, 09:45 
Taka jest różnica pomiędzy powierzchownym poznaniem a wtajemniczeniem, że nie wspomnę o istocie subtelnych różnic które mają diametralne konsekwencje.
Daję maksymalną ocenę 5. I wysyłam prośbę do Uniwersum o dar wtajemniczenia w mądrość.

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: Re: Trzy najważniesze momenty w moim życiu
PostWysłany: 27 Lip 2010, 18:15 
Dziękuje za tak miłe opinie:)

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: To dopiero początek jutra... :-)
PostWysłany: 27 Lip 2010, 22:14 
Bardzo miło czyta się tę Opowieść. Przypadkiem, ja też od blisko pól roku cały czas zastanawiam się, na jaki kolor mam pomalować ściany w pokoju: czerwony,zielony,złoty czy beżowy...i wciąż tego nie wiem? Wcześniej bawiłam się w ustawianie w domu mebli zgodnie z zasadami sztuki FS w taki sposób abym w końcu zaczęła się realizować zawodowo, uczuciowo no i finansowo! Żeby nie było za mało tych podobieństw...również od kilku lat chcę coś zmienić w swoim życiu, bo czuję, że bardzo błądzę i pcham się gdzieś w otchłań, bez celu, bez kierunku... Dlatego jeśli możesz mi pomóc, to bardzo chętnie skontaktuję się z Twoją konsultantką w sprawie FS. Jestem u Ciebie na Golden. Jeszcze raz gratuluje, super opowieść... Katarzyna

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: Afirmacja szczęścia...
PostWysłany: 27 Lip 2010, 22:36 
Miłe sympatyczne opowieści, szczególnie opowieść pierwsza i druga...mają swój początek i cudowny koniec...
Trzecia, ma już jakby inny klimat,no i aktualnie trwa,afirmuje się więc...jeszcze nie rozkwitła do końca. Zatem niech stanie się, to o czym marzysz, czego pragniesz... Przyszła mi do głowy pewna prawda, którą kilka dni temu, ja sama otrzymałam, jako dobrą radę dla mnie. Dziś przekazuję ją Tobie: "Nie zmoczy Cię wczorajszy deszcz, ani nie opali jutrzejsze słońce". Pamiętaj, że liczy się to,co robisz w tej chwili. Inaczej mówiąc: Moment mocy jest w tej chwili, wykorzystaj ją... Z pozdrowieniami, życząc wytrwania Katarzyna

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: Re: To dopiero początek jutra... :-)
PostWysłany: 28 Lip 2010, 18:40 
Kate napisał(a):
Bardzo miło czyta się tę Opowieść. Przypadkiem, ja też od blisko pól roku cały czas zastanawiam się, na jaki kolor mam pomalować ściany w pokoju: czerwony,zielony,złoty czy beżowy...i wciąż tego nie wiem? Wcześniej bawiłam się w ustawianie w domu mebli zgodnie z zasadami sztuki FS w taki sposób abym w końcu zaczęła się realizować zawodowo, uczuciowo no i finansowo! Żeby nie było za mało tych podobieństw...również od kilku lat chcę coś zmienić w swoim życiu, bo czuję, że bardzo błądzę i pcham się gdzieś w otchłań, bez celu, bez kierunku... Dlatego jeśli możesz mi pomóc, to bardzo chętnie skontaktuję się z Twoją konsultantką w sprawie FS. Jestem u Ciebie na Golden. Jeszcze raz gratuluje, super opowieść... Katarzyna

Kasiu, przez te lata poznawania tajników nauki, jaką jest Feng Shui, dowiedzialam się jednej i najważniejszej rzeczy: FS to nie przestawianie mebli:). Nic nie dają też (w wiekszości przypadków) remedia, które proponują w sklepach - typu żabki z monetą... Oczywiście, jeśli się komuś podoba to nie zaszkodzi, ale czy przyniesie szczęście....
Chętnie pomogę i dam namiary na dobrych konsultantów:)
Pozdrawiam i życzę wytrwałości:)

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość